Okategoriserat

I’m a happy camper

Vackraste är tillbaka. Citat herr Moy: ”Vi blev våldtagna varje match”. Men han har i alla fall en fin glaskub att ställa fram i pojkrummet så alla kan se att han blivit matchens lirare i en VM-match. Mycket vackert.
Denna vecka består av plugg, jobb och ännu inte installerade tvättmaskiner. Kul jul. På torsdag julbord @ Stocken, på måndag tågåkning till kära gamla Dalarna med Denice. Allt annat som gäller jul och nyår är ännu oplanerat.

Jag sitter i skolan och väntar på moster (och med moster menar jag inte moster utan Max, ifall att någon annan än Denice skulle få för sig att läsa här). Han ska bjuda en fattig student på McDonalds. Jag gillar honom.

Vadå fragmenterat? Jag skriver väl för tusan inte fragmenterat?!? Dagens ord: Kausala samband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *