Okategoriserat

Is it friday? I think yes!

Det finns inget som är så tyst som Flogsta en fredagmorgon. Man kan nästan ta på Stocken-ångesten. Själv sitter jag i ett grabbrum utan grabb och försöker stilla mitt behov av internätet. Min nya hyresvärd kan fortfarande inte säga när jag får det inkopplat. Kul, grymt kul.
Igår tog jag en paus från mitt ensamma pluggande och besökte Katalin med valda delar av gänget. Där spelade Assafi och Fille, som TBB skulle sagt. Därefter gjorde vi misstaget att gå till Stocken, där alla som vanligt var alldeles för fulla och övertygade om att de ägde både dansgolv och bar. Tröttsamt, minst sagt.

Idag blir det plugg på hög nivå, sedan gänghäng och Idolkollande. Imorgon omtenta, besök av kära mor, leverans av ett köksbord med hjälp av sagda mor och sedan temafest med Fis-Denice och Kuksugar-Klas. Och Tidningsläsar-Per dessutom, om jag förstått det rätt. Vi har lustiga smeknamn i vårt umgänge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *