Okategoriserat

Missriktad aggression

Spännande, jag har fått min första hatkommentar. En anonym till och med:
Du läser bb´s blogg. Tycker du det är ok att blondinbella har pälsar på sig!? tänk på den söta lilla minkens liv också… egoist, tror du att människor är BÄTTRE än djur bara för att vi är smartare? har du läst biologi A och fått lära dig om evolutionsteorin?!!!

FAN JAG BLIR ARG!!!!

Det måste ju betyda att jag är på väg upp i bloggvärlden. Varför just jag har fått den undrar jag över, med tanke på att jag väldigt sällan skriver om pälsar. Jag har nog aldrig skrivit om pälsar faktiskt. Jag skulle gissa på att alla som kommenterat hos Blondinbella fått sig en känga. Ganska ovälkommet tycker jag, folk får gärna vara arga, men rikta det åt rätt håll tack. Gissar att jag får se denna hos Bloggkommentar rätt så snart.

Men vad säger de, all PR är bra PR. Hata på, kära läsare!

Ett svar på “Missriktad aggression”

  1. Inom djurrättsrörelsen och dess anhängare finns det många som tagit på sig att mer eller mindre tvinga andra att tycka som dom. VIDRIGT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *