Okategoriserat

You have got to be shitting me

Nej, jag har fortfarande inget internet hemma. Eller någon TV. Eller någon tvättstuga. Jag hade kunnat ta det om de varit ärliga från början, men det är förbannat jävla skitirriterande att de säger en sak och sedan gör en annan. Först skulle internet ta någon vecka. Efter en och en halv frågar jag och får till svar att det kommer ta några dagar till. Samma dag får vi ett brev där det står att det kommer ta ett par veckor. Säg det från början då. Tycker jag.
I miss Max so much it hurts some times. Har precis tittat på deras sista match, och det är nästan jobbigare att han är borta när man får se honom. Men på måndag kommer han hem, då tänker jag inte släppa honom ur min åsyn förrän jag åker hem till Falun för julfirande.

Ikväll ska jag träffa Denice i en timme, sedan åker hon till Stockholm och överger mig för den däringa Klas. Dåligt. Resten av helgen ska jag sitta ensam i mitt rum och titta in i väggen. Det ska bli kul. Jävligt kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *