Okategoriserat

Dinner and a party

Underbar kväll igår, som vanligt med gänget. Jag och LundH började med ett glas rött hemma hos henne och  fortsatte med nachos och vitlöksbröd på Orvars (ny nackdel med att vara rökfri, man märker att man luktar vitlök hela kvällen). Sedan var det dags för förre hos finaste, massa folk och grymt kul. Vissa var mer städade än andra (nämner inga namn Max, du kan vara lugn!). Utgång blev det på BJ för en gångs skull, det var flera månader sedan vi var där, men allt var sig likt (Sigge stod där han skulle, alla försvann, jag och LundH dansade järnet tills vi tröttnade på alla människor, vi gick långt innan det stängde). Minimål på Max avslutade kvällen, som vanligt. Och jag klarade ännu en utekväll utan att röka (dag 14 idag!).

finaste
Vackraste var lite sliten, men snygg ändå

girls
Alla flickor var grymt snygga

guitarman
Gitarren gick varm

lundh1
LundH var vacker, som vanligt

maxsterolundh
De allra bästa!

mememe
Jag var otroligt positiv trots den sena timmen

posarn
John var lite mer intellektuell än resten av oss

tbb
The Bearded Beef var också glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *