Okategoriserat

Inatt jag drömde…

När jag sov inatt drömde jag om rökning. Inte så konstigt kanske, saknaden borde ju börja infinna sig nu. Det konstiga är att jag drömde att jag skulle ta en cigg av LundH, men när hon tände sin luktade det så jävla äckligt att jag absolut inte kunde tänka mig att röka. Detta tycker jag är väldigt mystiskt, även om det såklart är glädjande. Men det borde väl inte gå såhär lätt? Det känns som att jag verkligen måste vara på min vakt, det har varit för enkelt. Å andra sidan händer det att jag snusar som en galning nu, det måste jag ta tag i snarast möjligt innan jag lyckats få tillbaka det beroendet. Morötter?
On a totally different note har jag beställt biljetter till Stockholms DM nu, måtte den dagen komma snart för jag har cheerabstinens utan dess like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *