Okategoriserat

Sunday, bloody sunday

Det var riktigt trevligt igår, lyckades komma ihåg kameran men hade glömt att ladda den så det var ju skitsamma. Som vanligt blev det en del Singstar och Guitar Hero, men även en del sköna diskussioner och allmänt trevligt umgänge. Sötnosen fick dock migrän såklart, så vi åkte hem ganska tidigt.
Det bästa med söndagar är att man får ha mjukisbyxor och sneakers. Inte enligt Vic dock, som vägrade gå med mig och Badde på väg till den obligatoriska kebaben.

Det näst bästa är att jag kan sitta och fippla med företagets hemsida utan stressmoment (jag har nämligen galen disciplin på min princip att inte plugga på helger). Det är lite tråkigt att Max har åkt till Väsby dock, så jag får sitta hos honom själv. Fast det gör inte så himla mycket när det är Nip/Tuck på TV.

För övrigt är jag den bästa rökslutaren i hela världen. Dag 7 idag. Där ser du mamma, jag kan bara jag vill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *