Okategoriserat

Verkligen måndag

Idag är verkligen en sån där dag när man bara vill gräva ner sig och inte prata med någon. Jag är så galet trött och irriterad, vilken inte riktigt underlättar rökavvänjandet. Eller om det är vice versa. Frågan är om jag verkligen vill ha en cigg just nu för att jag är så irriterad, eller om jag är irriterad för att jag inte får nån cigg. Hur som helst så kommer jag vara grymt stolt över mig själv när jag kryssar för ännu en rökfri dag i almanackan ikväll.
Btw så bloggar jag hemifrån för första gången på snart tre månader. Mitt mobila bredband anlände nämligen idag. Snacka om skillnad: 3 skickar hit internet på 2 dagar, Blixtvik/Majklockan har fortfarande inte fått tummen ur. Snabbt går det inte dock, det kommer bli en utmaning att jobba med företaget. Men det faktum att jag slipper släpa laptopen till skolan eller hem till Max väger nog upp det.

Nu ska jag göra varma mackor och krypa in i den värmande famn som är PHP-programmering. Imorgon är en ny, förhoppningsvis bättre dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *