Okategoriserat

Vin och garlic dip

Mycket trevlig kväll igår! Vi började hemma hos LundH, kollade på grymt gamla cheerfilmer och snackade skit. Sedan gick vi vidare till Terassen, där de har mycket gott vin och en toalett med två toalettstolar. Träffade på Ace också lite randomly sådär. Det är roligast så.När Terassen stängde vid två var jag och LundH grymt taggade på att fortsätta, medans Alex och Stina var mer taggade på att gå hem och mysa. Så mysarna från Myseberg gick hem och vi gick till Etage, drog en kanna öl och hängde runt.
Kvällen avslutades med BK där jag förklarade min kärlek till garlic dip och LundH träffade en gentleman i toakön. Vaknade idag gjorde jag i LundHs loftsäng. Just nu kollar vi på Sveriges värsta bilförare (vilket kan vara ett av de roligaste program jag har sett) och jag försöker övertala LundH om att vi måste ha mat.
Ikväll ska vi våldgästa Black Hawks träning, det ska bli sjukt spännande att se hur det går för dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *