Okategoriserat

You don’t have a shark on you, by any chance?

Först och främst, mystiska googlingar som leder till min blogg: Alla bönder dansar. Nej, det har jag väldigt svårt att tro. Det känns som en ganska grov generalisering, typ som att alla bibliotikarier odlar tomater. Jag är i varje fall första träffen, vilket får mig att tro gemene man sällan googlar dansande bönder. Den här greppar jag inte riktigt heller: om du bleker håret så måste du ha i en toning. Jaha, good to know. Ganska sant, i och för sig, det har jag lärt mig den hårda och orangehåriga vägen. Men varför i hela friden söker man på ett påstående på det viset?

Datasalen är fortfarande befolkad av yours truly, by the way. Jag hade glömt hur kul det är att hänga runt på YouTube. Det i kombination med att jag kom på att Eddie Izzard finns kommer nog ockupera mig ett par timmar framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *