Okategoriserat

A very good Mornington

31mars09

Jag ville ha kjol idag, synd bara att jag inte har en enda snygg sån. Bör införskaffas snarast. Idag har jag föreläsning i köprätt, efter det blir det nog inte intressantare än att jag ska städa lite (om jag inte ska iväg på ett snabbt möte, men jag har för mig att tisdagar är en dålig dag för kunden ifråga). Skönt med lite ledigt i och för sig, jag klagar inte. Just ja, sötnos, hoppas att det är OK att jag lånar din tisha?

9 svar på “A very good Mornington”

  1. Sv: Ja, friskis äger så det tycker jag ;PJag jobbar på st eriks ögonsjukhus, kontorsgrejs och i kassa. Superkul! 🙂

  2. Jag är jättegärna med i din tävling! men hur gör jag? Tänkte också på om jag kunde få tillbaka min t-shirt som du har på dig 😉

  3. Svar till Bulan: Vad ska du med en bloggdesign till, du har ju inte ens en blogg längre =) Prova att trycka på bilden som är tydligt placerad högst upp i högerspalten! Lycka till med plugget finaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *