Okategoriserat

Popcorntankar och allmänt dravel

Varför kostar micropopcorn med smörsmak 3 kronor mindre än naturella? Mycket mystiskt.
Shoppingturen resulterade i skor och smycken, men jag är för lat just nu för att ta kort. Det börjar märkas att jag bara sovit 5 timmar, hjärnan har nämligen lagt av fullständigt. Kan inte gå och lägga mig än dock, har räknat ut att om jag går upp klockan 10 så kan jag äta mycket frukost och hoppa lunchen. Spartips!

Imorgon har vi första seminariet i IT-rätt. Jag gillar juridik, det är faktiskt kul att sitta och leta i lagtexter och försöka komma fram till vad som gäller i olika situationer. Åtminstone så länge det inte är katastrofalt om man har fel, jag skulle verkligen inte vilja jobba med det.

Resten av veckan är det mest utgång och roliga saker planerat, även om det nog blir nyktert för min del. Men det hindrar ju inte att man har kul! Har deadline på ett uppdrag på söndag också, så det ska göras färdigt. Helst innan Joshua Radin-konsterten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *