Okategoriserat

Rivstart

Sitter och letar efter det bästa sättet att integrera Rainlendar, som är min favoritkalender för skrivbordet, med Google Calendar, som har en massa andra fördelar. Jag måste nämligen skriva upp allting, jag är totalt oförmögen att komma ihåg saker längre. Det har varit så sedan vi arrangerade DM i cheerleading 2007 och jag hade huvudet sprängfullt i ett halvår. Det måste ha överlastat mitt system. Varför jag behöver ha min kära Rainlendar igen är för att man kan ställa in den så att den visar vad som händer de kommande 7 dagarna, något som jag saknar i Googles kalender. Där får jag istället välja mellan att se den nuvarande veckan (vilket är kasst på söndagar) och att se 4 dagar framöver (vilket är för kort).
Detta blev jag smärtsamt medveten om idag när jag höll på att missa att jag ska åka till Örebro imorgon och berätta om Uppsala Universitet. Det har jag nämligen inte sett förrän idag, när kalendern visade en ny vecka. Helt plöstligt blev det jättebråttom att kontakta mina reskamrater, fixa en tröja och planera om morgondagen. Det är i alla fall gjort nu, så det är dags att återgå till städning och jobb. Tidigt i säng blir det, eftersom vi åker mot Örebro klockan 06.45.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *