Okategoriserat

Storstadsvisit

Åker man till Stockholm med Macattack och Lill-Chacke får man finna sig i att bli mobbad för att man är från Dalarna. Det serveras dalmas-skämt på löpande band av typen ”Ska vi gå till NK och kolla om vi ser Gunde Svan?” och ”Tänk på att tunnelbanan går fort. Dubbel-fort!”. Allt på den sämsta imitation av dalmål jag hört. LundH och jag hade grymt roligt åt hur kul grabbarna tyckte att de var. Trots att de är från Väsby.
Picture-time:

lundh
Svikaren själv.

macattack
Sötnos med puppyeyes.

hmm
Den mindre snygga halvan av gänget. Vi hade dock roligare.

lockedin
Chackelito lyckades låsa in sig på en dagisgård och bevisade därmed att han inte är riktigt mogen för den riktiga världen än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *