Okategoriserat

Wimps lift weights, cheerleaders lift people

Imorgon är det dags för Mellersta distriktets distriktsmästerskap i cheerleading. Det hålls på Fyrishov i Uppsala och det är ett perfekt sätt att spendera en lördag. Alla borde gå dit och titta, för maken till publiksport finns inte. Det är snabbt, det är glädjefyllt och det är bäst live. All information om tider och startande finns på DM-hemsidan. Förra veckan hölls DM för Stockholms distrikt och missade ni det får ni faktiskt skylla er själva. Även om jag alltid kommer tillhöra Mellersta i själ och hjärta erkänner jag villigt att det finns otroligt bra lag i Stockholm.

Dynamite Dragons till exempel, som tog guld i klassen Cheer A senior:

Nu ska jag snart bege mig iväg för att lära mig att vara linjedomare samt träffa mina gamla hökar och få känna lite av spänningen trots att jag inte är aktiv själv längre. Go Spirits, ni vet att ni är bäst!

Ett svar på “Wimps lift weights, cheerleaders lift people”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *