Okategoriserat

Beslutsångest

Jag har tagit ledigt från plugg, pyssel och till och med pojkvän för att ta tag i lite jobb ikväll. Jag har ställt upp en att göra-lista. Jag har gjort saft, köpt snus och funderar på att poppa popcorn. Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilket projekt jag ska börja med, vilket fått effekten att jag har spenderat den senaste timmen med att läsa många, många sidor i Kanaliseras blogg, som jag upptäckte igår. På det här sättet blir jag inte rik alls.

Ett svar på “Beslutsångest”

  1. Jag blev så stolt över dig Carin när jag såg de överkryssade cigarettmärkena till höger men nu när jag hör att du snusar blir jag mindre stolt. Ersätt inte ett beroende med ett annat <—dagens visdoms ord à la Amanda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *