Okategoriserat

Onsdagar kicks ass

Jag har jobbat en hel del med direktreklam, insåg jag idag. Jag har delat ut den som 13-åring, jag har bladat den som student och jag har jobbat med att supporta system som ska underlätta för de som ska se till att den kommer dit den ska. Den där packen man får i brevlådan och oftast slänger på en gång har gått igenom många steg för att komma dit, minst sagt. En hel del människor får sitt levebröd från den. Det är dags att börja respektera den, kan tyckas. Fast inte tillräckligt mycket för att ta bort ”Nej tack”-skylten från brevlådan. Man måste ju tänka på miljön.
Nu ska jag och finaste åka och fira att jag fått min första faktura betald. Inte helt dåligt med pengar heller. Firning medelst McDonalds blir det, i sann MoyMann-anda. Man måste ju tänka på ekonomin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *