Okategoriserat

The unimportance of weekends

Det är lustigt att jag fortfarande blir lite glad när det är fredag. Det finns ju egentligen ingenting som skiljer helgen från vardagarna när man pluggar i Uppsala. Fredagar brukar vara bra av två anledningar: man går ut och festar på ett eller annat sätt (fullt möjligt att göra vilken dag som helst här) och man har två lediga dagar att se fram emot (poänglöst när jag redan haft tre lediga dagar den här veckan, och de som inte var lediga bestod av sammanlagt sex timmars skola. På två dagar). I vilket fall som helst är det alltid kul med fredag. Andra saker som är kul att är att Jack the Rockstar fångats på film framförandes ”Leende guldbruna ögon” tillsammans med dansbandet Scotts. Varför det överhuvutaget inträffade är inte riktigt klarlagt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *