Okategoriserat

Trötta dagar

Tänker inte tjata mer om att det är dåligt med uppdatering nu, det märker ni ju själva. Helgen har varit relativt lugn, men det här veckan är lite galen. I ett svagt ögonblick fick jag för mig att det var en bra idé att skriva upp mig på lite jobb på Posten under veckan, något jag ångrar när jag inser att jag ska vara på plats 06.30 imorgon bitti. Det kommer dock inte bli några problem att sova, då vi hade föreläsning klockan åtta i morse (vilket med min vanliga dygnsrytm innebar kanske fyra timmars effektiv sömn inatt).
IT-rätten går framåt och är som väntat galet intressant, speciellt då vi har turen att ha en rolig och bra föreläsare och dessutom läser kursen under en tidsperiod då det händer mycket (det har blivit ett antal Pirate Bay-diskussioner, minst sagt).

I övrigt har jag ganska lite bollar i luften, väntar på mail för att kunna avsluta några designer och dödar tid genom att leka med min nya iPhone. Återkommer när huvudet inte är sirap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *