Okategoriserat

Låna mig bilen så jag kan åka…

Det slog mig nu att det är cheerleading-SM på fredag. Jag behöver alltså pronto någon som vill åka till Nyköping med mig och dessutom värderar mitt sällskap till ungefär 150 kronor i runda slängar. Eller alternativt någon som tycker det är värt att låna mig en bil med full tank och 150 kronor till biljetten för att bli av med mig. Om jag inte är där på fredag kommer jag missa:

Phantoms – Uppsala Dance Crew

All Stars – Julle United

Goshenites – Kolsva IF

Musketeers Funky Cheer Coed

Power Cheer Eagles

Dynamite Dragons

Och sist men inte minst mina älskade hökar! Hard 2 beat…Black Hawks! (Älskar filmen BTW).

Att missa allt detta skulle göra mig väldigt ledsen. Mina vänner vill inte att jag ska vara ledsen, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *