Okategoriserat

Man bloggar för lite

Jag är äntligen klar med den förbenade klänningen. Det tog överdrivet lång tid, men blev i rätt bra. Jag är inte helnöjd såklart, men det är nog bara jag som ser the flaws. Så nu är det back to real life.
Man skulle ju kunna tro att livet är lugnt på helgen, men i min värld går det alltid i 120. Fast det är i stort sett bara roliga saker som händer, så jag klagar inte. Igår hade Uppsala Systemvetare stämma och jag valdes till ordförande för kommande period. Riktigt kul kommer det bli, resten av styrelsen är ett grymt gäng och det känns som vi kommer kunna uträtta en hel del bra grejer. Efter stämman hade vi sångbokskväll på Snerikes, det blev kanske en öl för mycket men var väldigt, väldigt trevligt.

Idag har jag varit helt galet trött, så trött att jag faktiskt skippade skolan för första gången på flera månader. Istället har jag spenderat quality time med finaste, jobbat (ytterst) lite och sytt klart min klänning, som sagt. Nu väntar jag på att the bearded beef ska vilja bli hämtad så jag kan gå och lägga mig.

Imorgon har vi vårgasque på Stockholms Nation. Det kommer bli awesome.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *