Okategoriserat

Inte alls packad, men yrar ändå

Rubriken är mitt late-night försök att vara rolig. Jag vet, humor är inte min starka sida. Befinner mig för tillfället hos min kära mor i Falun och har spenderat de senaste dagarna i goda vänners lag. Imorgon bär det av till Östersund och Storsjöyran, något som bara kan bli awesome. Just nu försöker jag ta mig samman och packa ihop mina saker, men det lutar starkt åt att det blir tidig uppgång istället. All denna tid hos mamma har fått min dygnsrytm att bli sorgligt normal. Det kommer det nog rådas bot på rätt så snabbt i däruppe i messmörets huvudstad om jag känner mina kära vänner rätt.

Jag skulle kunna påstå att jag kommer mobilblogga, but I’d probably be lying. Återfinns nog på Twitter dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *