Okategoriserat

Musiktips: Pato Pooh

Det är inte alltid jag har tid att sätta mig och leta efter nya favoritartister, ofta leder det bara till att jag lyssnar på en massa olika låtar från olika människor och inte får något grepp om artisterna. Nu har jag en ny taktik och har som plan att ta en om dagen och på så sätt få en lite djupare känsla för om jag gillar artisten eller inte. Idag har jag fokuserat på Pato Pooh, som väl inte är helt okänd men ny för mig. Kingsizes Calle Fleur skriver att Pato Pooh ”har mycket att säga och många sätt att säga det på” och det lät ju onekligen intressant. Lätt att få tag på något att sätta tänderna i var det också, eftersom gratisplattan ”The I Work Hard Chronicles” finns att ladda ned gratis på den officiella hemsidan. Fördelen med att ha lättillgänglig musik på Internet har jag skrivit om förut, så det ska jag inte tjata om här. Istället tänker jag bara konstatera att det här är bra och att den här plattan åker in i musikspelaren och får följa med mig ut på restrerande resor i sommar.

Den första låt som stack ut för mig heter Say goodbye men det verkar inte finnas på YouTube så får hålla tillgodo med singeln Ahbow!

Ett svar på “Musiktips: Pato Pooh”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *