Okategoriserat

Nothing is a waste of time if you use the experience wisely

Ännu en dag med inte mycket gjort, men å andra sidan är det ju faktiskt sommar. Tog mig ut och träffade grabbarna en sväng på dagen, så åtminstone lite social har jag varit. Dock lyckades jag få galen huvudvärk efter ett tag, så att sitta vid datorn och programmera var bara att glömma bort. Nu när huvudvärken släppt lite tänkte jag att jag skulle försöka mig på att göra nått snyggt konstverk på min stora tomma vägg, typ som de gjort i den här filmen (känslan känns för övrigt ganska passande just nu):

Min vägg verkar dock inte vara gjord för sånt, så istället gav jag mig på lite origami (tack YouTube!).

Resten av kvällen blir det antingen programmering eller städning, inget av dem några favoritsysslor när de är i form av måsten. Förhoppningsvis blir helgen bättre.

Ett svar på “Nothing is a waste of time if you use the experience wisely”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *