Okategoriserat

Twitter har dödat mitt bloggande

Sen jag skaffade Twitter har det märkts en ganska tydlig trend på bloggen: Jag har i stort sett slutat skriva här. Tydligen är det så att alla mina funderingar ryms på 140 tecken eller mindre. Snacka om small-minded.
Jag ska försöka bättra mig, i annat fall fungerar ju bloggen som en bra sammanfattning av de lösryckta tankar som är mina tweets.

Sen jag gjorde en liten sammanfattning av mitt liv förra gången har jag varit på Resö med min underbara familj och blivit singel (självvalt, kan tilläggas). Jag försöker att inte spamma de sociala medierna med mitt brustna hjärta och har faktiskt lyckats över förväntan.

Skolan är för tillfället en ständig källa till stress och man kan lugnt säga att jag inte är gjord för distansstudier. Men det är bara att bita ihop och längta till hösten, den sociala biten som riktig skola ger är inte att underskatta.

I övrigt hoppas jag komma iväg till Stockholm i helgen för lite kvalitetstid men saknade LundH. Att 50 minuter med tåget kan göra så mycket för hur ofta man träffas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *