Blandat

Back to reality

Så var man hemkommen från Yran, relativt utvilad och på bättringsvägen från halsont. Huden runt mina ögon ser dock fortfarande ut som någon sorts rödfnasig version av månens yta.
Hemkommen från Yran betyder att det i stort sett är slut på de stora upplevelserna sommaren 2009. Planerna för resten av augusti är lite oklara, men det blir nog runt en vecka hos pappa också innan skolan börjar, och förhoppningsvis någon dag i Stockholm också.

Sen drar skolan igång igen, vilken dag vet jag dock inte eftersom vår institution inte verkar tro på att släppa scheman i tid. Hur mycket jag än ser fram emot hösten och att komma tillbaka till skolan och folket så känns det ändå lite vemodigt. Det sista året kommer ju garanterat gå ännu fortare än det föregående och sedan är det dags att bli vuxen på riktigt. Är inte riktigt säker på att jag är redo.

Idag städar jag, dricker te och pluggar. Imorgon ska mina ögon vara bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *