Okategoriserat

Hade jag varit bekväm med att citera Per Gessle…

…så hade en passande rubrik idag varit ”Här kommer alla känslorna på en och samma gång”. Det är lite smått jobbigt att komma hem efter alla äventyr och konfronteras med det som är det ”riktiga” livet. Det har inte slagit mig förrän nu hur mycket  som antagligen kommer förändras under året som kommer, och även om det känns mestadels positivt är det lite läskigt att kasta sig ut i världen utan skyddsnät.
Min hjärna är full av idéer och planer, både för mig personligen och för min framtida karriär, men vi vet ju alla att det aldrig blir som man tänkt sig. Mitt förhoppningsvis sista läsår på Uppsala Universitet tänker jag därför använda som en övning i att ta saker som de kommer. Det kan ju inte bli annat än intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *