Blandat

Nu slutar vi snusa!

Nu får det vara dags helt enkelt, det är mer än ett halvår sedan jag slutade röka och den temporära nikotinlösningen har gått och blivit permanent. Så kan det inte fortskrida och jag meddelar härmed att jag slutar nu. För att göra det lite mer spännande har vi slagit vad i kompisgänget om vem som kan hålla sig längst. Jag är lite osäker just nu på vilka som är med, men vinna ska jag banne mig göra.
I övrigt håller jag mig hemma en lördagkväll för att jobba vidare på ett projekt som jag tror kommer bli riktigt, riktigt bra. Om jag någonsin blir klar får ni se vad det är, i annat fall behåller jag mina goda idéer för mig själv. Man vet ju aldrig.

2 svar på “Nu slutar vi snusa!”

  1. Hej! Allen Carr räddade mitt liv genom boken ”Äntligen ickerökare” – jag ville inte ens sluta och ändå när jag läst klart boken var all lust för det borta och jag har aldrig varit lyckligare! LÄS DEN! det där vadet kommer inte hålla längre och vad gör du när alla andra ger upp? Den här boken räcker livet ut – tipsa gärna dom i ditt kompisgäng också så ska du se att vadet aldrig kommer få en vinnare för ALLA kommer sluta!

  2. Asså? Ja okej. Jag måste erkänna att det bara var någon vecka sedan. slutat tidigare i nästan ett år men föll tillbaka av någon konstig anledning men nu vet jag att det där var mina sista någonsin :)(och det är så förbannat lätt konstigt nog) alla är ju så rädda för sjukdomar och visst det var jag med men jag var mest ”rädd” för hur dåligt jag mådde så fort jag hostade,fick ont nånstans trodde genast att jag fått en hjärntumör (vid huvudvärk) och att tro det OCH att veta att man i så fall gjort det själv slet på mig nåt förfärligt,nu skrattar jag ända från hjärtat varenda dag. Grattis! och lycka till 🙂 du klarar det garanterat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *