Blandat

HDMT.net – För bra för att vara sant?

Ted Valentin har uppmärksammat en ny sajt för att streama filmer och TV-serier i HD-format. Den verkar otroligt bra, men är väl säkerligen olaglig och kommer försvinna fortare än kvickt. Typiskt nog så hinner jag inte titta på film ikväll, men av det lilla jag hunnit kika på får jag säga att jag är imponerad. Förhoppningsvis finns den kvar imorgon när det är dags för söndagschill och popcorn.
Besök HDMT här.

Läs mer: Ted Valentin | Beta Alfa | opassande | Rick Falkvinge | Bloggvärldsbloggen

4 svar på “HDMT.net – För bra för att vara sant?”

  1. Snälla människor, jag e 14 år och vet att det inte e olagligt att använda den sidan.Det kallas streaming, youtube e oxå streaming bara att dessa sidor(det finns ju MÅNGA) har längre filmer.
    Det KAN vara olagligt för den som lägger upp filmen, men det är inte olagligt att kolla på det då man inte laddar ner något.
    Det är helt enkelt som youtube fast för långfilmer.

  2. Josua, streaming är fortfarande olagligt. HDMT.net tillhandahåller copyrightskyddad och underlättar för andra människor att begå ett brott, således är även dom illegala. The Pirate Bay åkte dit för att de just tillhandahöll länkar och gjorde det enklare att begå brott.Anledningen till att YouTube klarat sig undan är för att de har en så pass låg procentuell del som är illegal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *