Blandat

Inte många knop

Nähä, till Stockholm skulle jag tydligen inte trots allt. Imorse sov jag för länge för mitt eget bästa, men hjälp vad skönt det var i värmen under täcket. Allt det där jag skulle kunnat gjort idag blev lite lidande dock, tur att det är söndag och det är OK att slappa lite. Gårdagen var riktigt kul, även om jag blev övergiven av tråkgänget från Tråkeberg och lallade runt lite på egen hand. Fick i alla fall njuta av skönsång á la Morrelito, det är inte alla förunnat.

Idag har jag knatat runt halva Uppsala med Mattan och Hamster-Soffan och nu ska jag ge mig ut igen på jakt efter potatiskroketter. Att man aldrig vet vad man är sugen på när man väl är i närheten av en affär.

Dagens soundtrack:

Henok Achido – High on life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *