Blandat

Varför går jag ens upp?

Har släpat mig upp väldigt tidigt för att vara mig idag, bara för att mötas av beskedet att Promoe ställer in på torsdag. Jag förstår inte riktigt hur det inte kan vara tillräckligt med förköp sålda, har folk inte vett att se vilken grym konsert det hade blivit? Tråkfaktor jättemycket på det.
Något annat som är tråkfaktor jättemycket på är att vi har föreläsning klockan 10 idag. För mig som tar minst två timmar på mig att vakna och bli en vettig människa är det nästan omänskligt tidigt.

Förutom föreläsningen ska jag fortsätta försöka få ordning på hemsidan jag blivit ansvarig för, något som är lättare sagt än gjort. Att försöka ändra i saker någon annan byggt upp är mer komplicerat än det låter.

Jag måste också skriva mitt tal och påbörja projekt ”awesome klänning” som jag låg och tänkte ut igår kväll när jag egentligen borde sovit. Bordsplaceringen fick vi i alla fall till igår, dock efter lite omflyttning eftersom vi lyckats med konststycket att sätta hälften av de få tjejer som är med som bordsherrar istället. Mycket lyckat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *