Blandat

Lösryckta betraktelser

I torsdags kväll tog jag och LundH mark i Sverige igen efter en underbar vecka i Egypten. Vädret var sol, maten var bra, ölen var god och öknen var sandig. Bilder får dock vänta tills fröken D behagar släppa på sekretessen och skicka över dem. Gårdagskvällen (är det ens ett ord?) spenderades på födelsedagskalas och med att springa runt på pubar. Vi hittade en replokal i ett hål i marken och jag tog idolbilder med lokalkändisar. De bilderna får ni inte se på grund av pinsamhetsfaktor.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 00.10 så att resan mot Åre kan börja. Det är inte ens roligt hur trött jag är, men det känns som taskig planering att sova nu när vi har tio timmar på en buss att se fram emot.

Något jag glömt att berätta här är att jag numera bloggar på REK-bloggen med jämna mellanrum. Än så länge har jag hunnit med att berätta hur vi använder Google Wave, sammanfatta IT under 00-talet, skriva om Mini Geek Camp och visa filmklipp om IT i skolan.

I övrigt är jag nostalgisk och vill tillbaka till Peace & Love snarast, en effekt av att kolla på klippet nedan.

Musiktips just nu:

Jack Moy – Midnight’s come and gone

Movits! – Fast tvärtom

Näääk – Så jag lever mitt liv

Ett svar på “Lösryckta betraktelser”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *