Blandat

Äldre, men inte visare

Födelsedagshelgen är passerad och bjöd på både awesome och mindre awesome saker. En underbar fredag förvandlades till väldigt mycket mindre underbar fram på småtimmarna, tyvärr på grund av mig så jag har bara mig själv att skylla. Så här i efterskott kanske det inte var världens smartaste idé att gå ut på lördagen också, även om det var sjukt kul att dansa loss med Tegel. Jag tror dock att det här året ska spenderas med att lära mig att inte ta ut saker på folk som inte har med saken att göra, något som jag lyckades med i stora mått under lördagsnatten.
Men well, gjort är gjort, livet går vidare. Tenta på torsdag, högar med jobb som måste tas tag i, gamla kurser som måste avslutas under våren. Och, inte att förglömma, förhoppningsvis en massa bättre dagar med världens bästa vänner. Snart är jag made of awesome igen.

023 represent. Så mycket historia och ändå finns ni kvar.
023 represent. Så mycket historia och ändå finns ni kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *