Blandat

Fantasilös

Den här hostan tar död på mig. Jag somnade klockan sex i morse, fick fem timmars av och till-sömn, men sen var det slut tydligen. Har hittills lyckats ta mig till affären och hämta maskeradkläder till kryssningen och gjort en affisch till vårgasquen. Om nån timme ska jag släpa mig till Ekonomikum (eller rättare sagt till brorsans bil) och gå och lyssna på en gästföreläsning om hur man kan optimera karriären som systemvetare. Förhoppningsvis slipper jag hosta sönder den föreläsningen också.
Ikväll kommer KissLiss på snabbvisit, blir awesome som vanligt. Fast nästan inte lika awesome som mina popcorn jag ska köpa på vägen hem.

Ett svar på “Fantasilös”

  1. Bilmekaniker lät ovanligt för en liten tjej. Haha kan du inte det så är nog många bilister glada att du inte blev deras bilmekaniker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *