Blandat

Kärlek, Falun

Falun var faktiskt hysteriskt roligt för en gångs skull. Vi började lördagskvällen med middag på Bishops Arms, pratade lite skit, catchade upp och hade allmänt trevligt. Under kvällen dök Liss och Robin upp och vi bestämde oss för att gå till Åh, som jag inte varit på tidigare. Kul att se att det händer lite med utelivet i Falun och att det finns lite mer än ett ställe att gå till. Dock blev det ganska tidig hemgång för mig. Lika bra det, kan man tycka, då mamma slet upp mig ur sängen och drog med mig på roadtrip på söndagen.
Vi hann med kusinbesök, mosterbesök och lite sightseeing på Främby Udde, där de har smällt upp en hel stugby mitt ute i ingenstans nästan. Riktigt fräsiga stugor, fast jag som är från Falun har lite svårt att förstå vad man ska hitta på där ute.

Idag har jag hunnit med lunch med Liss, lite allmänt häng, en tågresa och en film hos Nördlindh med gänget. How to train you dragon, sjukt bra feelgoodfilm, se den! Nu är det sovdags för längesen, avslutar med en bild jag snott via Facebooksnokande. Inser att ögonbrynsskuggan jag investerade i nog inte var bästa färgen för mig, blir nog inte att använda den mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *