Blandat

Kort Stockholmsvisit

Sitter på tåget hem efter en intervju i storstan. Det är i runda slängar en månad tills jag flyttar, känns riktigt overkligt. Det är en massa beslut att ta fram tills dess, som vad jag ska göra med lägenheten i Uppsala och mina möbler. Insåg också idag att jag måste komma fram till vad för sorts jobb jag vill ha egentligen. När man gått på ett antal intervjuer inser man att arbetsplatser och arbetsuppgifter skiljer sig otroligt mycket. Vill jag ha tryggheten i att gå till samma jobb varje dag, med samma arbetskamrater och projekt jag får följa från början till slut, eller vill jag ha omväxlingen i att jobba som konsult med möjlighet att få inblick i en massa olika branscher och projekt?
Vad jag vet är i alla fall att jag kommer äta många måltider på Café Cronan, bästa stället i Gamla Stan. Och det säger jag inte bara för att LundH jobbar där. Jag menar herregud, kolla på den här pastan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *