Blandat

Hej då Binero

Jag är ledsen, hörru. Vi har verkligen försökt du och jag. Men nu går det inte längre. Varenda gång jag lyssnar på en program från TWiT-nätverket så hör jag reklam för Squarespace och om hur fantastiska de är eftersom deras servrar aldrig går ned. Och om det är något vi haft lite problem med, du och jag, så är det ju just det här med att servrarna går ned… 

Så jag flyttar nu. Det är onekligen vemodigt. Det är inte bara på grund av nedtiden. Jag orkar inte heller hålla på att underhålla mitt WordPress-tema så som det anstår en webbutvecklare. Jag längtar efter enkelhet och stillhet och en plats att skriva mina sketna funderingar så att jag kan läsa dem om några år och förundras över att jag faktiskt kan skriva. Ibland till och med så att jag blir lite stolt. 

Vi kan väl vara vänner ändå? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *