Familj

Sol och egentid

Alltså vädret idag! Blir helt lycklig! Jag fick blodad tand på slalom, så jag lånade ihop utrustning och åker lite idag också. En märklig känsla att glida runt själv med mina egna tankar när det varit full fart runt omkring hela veckan. 

Just nu sitter jag och vilar benen och kollar på en slalomtävling som verkar vara för familjer. De tävlar två och två och det är ganska många små barn som kör med vuxna. Blir helt rörd när de stora kör sakta sakta ned för backen så att småttingarna ska få komma först. Sjukt vad blödig jag blivit sedan jag blev förälder. 

Är också extremt imponerad av alla små barn som kör om mig i backarna. De är knappt tre äpplen höga och bara susar fram. Galet. 

Rätt soligt 
Rätt soligt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *