Familj

Bröllopsbestyr

I helgen har vi varit i Falun. Lite för att hälsa på mamma och släkten men mest för att styra upp lite saker inför bröllopet. Igår träffade vi vigselförrättaren och idag har vi haft möte med fotografen. Plus det bästa hittills med att planera bröllop: Provsmaka tårta!

Mamma hade varit och hämtat smakprover på 6 olika tårtkombinationer som vi passade på att smaka på mellan middag och mello igår. Vi var nio personer i varierande åldrar som var med och tyckte så det känns som att vi landade i ett väl förankrat beslut.

Vilken himla fin helg det varit! Jag älskar att umgås med min kusin och hennes familj och det är snart dags igen att hänga med Falugrenen av släkten då vi ses till påsk. Nu ska jag försöka samla krafter inför veckan på den lilla bit kväll som är kvar. Jag är helt slut av allt resande och planerande.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *