Familj

Förskoleplats!

Idag är jag helt sänkt. Det var en ganska tuff natt med en ledsen tjej som inte ville sova trots flaska, blöjbyte och mys. Förr kunde man alltid ta in henne till oss som sista utväg och då brukade hon komma till ro i vår säng. Men de senaste månaderna har resultatet istället blivit att hon blir klarvaken om man gör så och ska härja i sängen och hålla både mig och Jonas vakna. Det är så tröstlöst att inte veta vad som är fel och hur man ska fixa så att hon blir glad igen.

Men men, det blev dag idag också. Vi har myst runt här hemma och åkt en sväng till Kista för att införskaffa bättre vantar till Freja. Alltså de här från Polarn o Pyret som alla hyllar, jag hittar tusan inte dem i affären. Är inte en sån som frågar heller, speciellt när jag är så trött i huvudet att jag inte kan formulera mig ordentligt, så nu blev det ett par Everest från Stadium. De blir säkert bra de också. 

Och Freja har fått plats på förskola! Vi fick veta fem månader i förväg! Så himla himla skönt. Och ännu skönare att det blir på vårt förstahandsval som ligger två minuter bort och på väg till pendeln. Men också så sorgligt, det blev väldigt påtagligt hur kort tid det är kvar. Tid som man på nåt sånt tänker att vi aldrig kommer få igen. Fast så är det ju inte, man har ju massor av mys tillsammans ändå fast alla i familjen har sysselsättning på dagarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få någon sorts ordning på mig själv, jag ska nämligen iväg och bowla med jobbet ikväll. Då behöver man väl minimum ha borstade tänder och kläder utan mat på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *