Blandat

Presenter till mors dag

Innehåller annonslänkar ?

Lugn, det är inte nu på söndag det är Mors dag. Det är nästa helg, den 28 maj, men jag har inte så mycket annat skoj på gång innan dess. Mina barn är än så länge lite för små för att köpa presenter själva, så jag hoppas på att kanske få något vettigt i år. Sen lär det väl mest bli teckningar och hemgjorda presentkort på städning som aldrig blir av.

Här är lite saker som står på min önskelista just nu och som gärna kunde få ligga i ett paket nästa söndag:

Softboxar med stativ från Kjell & Company

Det är så himla mycket roligare att fota nu när det är ljust ute. Men snart blir det mörkare igen (sorry för deppig attityd) och då önskar jag hett att jag har såna här så att jag kan låtsas att det är dagsljus på kvällen.

 

Redken Color Extend Magnetics

För att det är mitt schampoo och det är dyrt.

 

Kurbits Horse Tights från ICANIWILL

Ord överflödiga, jag behöver dessa i mitt liv.

 

Löwengrip Care & Color Home Spa Hand Balm

Den här handkrämen är fantastisk, dock har min tagit slut och jag skulle mer än gärna få en ny.

 

Halsbandet Horn från JohannaN

Älskar Johanna, hennes smycken och hennes blogg. Dock har jag inte riktigt kunnat motivera mig själv till att köpa något då jag använder smycken så sällan. Men jag vill så gärna! 

 

Pyjamas

Så mycket som jag är uppe och springer på nätterna så behöver jag ha kläder att sova i. Och det har jag i och för sig, men jag känner mig inte superglammig i min gamla T-shirt som jag köpte när jag pluggade i Uppsala. En fin rutig pyjamas hade gjort nätterna lite skojigare.

 

LH Cosmetics Infinity Palette

Jag har bara hört och sett gott om den här paletten. Det låter ju fantastiskt med en enda palett för allt liksom, så den skulle jag gärna vilja testa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *