Idrottsföreningar och förbund

Det kommer mycket administration med att driva förening. Det ska rapporteras i olika system, uppdateras hemsida, hanteras köer och postas på sociala medier. Det tar tid och kraft från den viktiga verksamheten, den som handlar om idrott och hälsa och gemenskap. Då är det tur att jag finns!

Carin H Brander

Carin H Brander

Hjälper din förening med struktur, administration och kommunikation

IdrottOnline, SportAdmin och laget.se
Hemsida och sociala medier
Stöd för kansli och styrelse

Carin är en sällsynt strukturerad och effektiv person!

Katarina Eriksson, generalsekreterare Svenska Cheerleadingförbundet

Hemsida

Jag är inte bara gammal webbutvecklare, jag är mamma också. I takt med att mina barn blir äldre ökar min frustration över hur svårt det kan vara att hitta den information jag söker om det lokala föreningslivet. Samtidigt vet jag hur svårt det är att hitta tiden till att uppdatera hemsidan, speciellt om kunskapen inte finns i föreningen. Jag kan hjälpa er att strukturera informationen på er hemsida på ett sätt som gör det lätt att hitta vad ni söker. Dessutom kan jag de flesta olika publiceringssystem som används idag och kan snabbt hjälpa er att lägga upp ny information.

Erbjudande: Översyn av er hemsida till halva priset!

Låt mig titta på er hemsida med ett utifrånperspektiv. Ni får en lista på minst 5 saker ni enkelt kan ändra, så att de som är intresserade av er verksamhet enkelt kan hitta vad de söker.

Just nu endast 525 kr inkl moms (ordinarie pris 1050 kr). Om en till person börjar hos er så har ni troligen tagit igen den utgiften med råge.

För bokning, maila hej@carinh.se eller klicka på knappen nedan om du vill öppna mailprogrammet automatiskt.

Register och rapportering

Jag är en fena på allt det där registrerandet en idrottsförening behöver göra. Sätta upp grupper och aktiviteter för närvaroregistrering, skicka in årsrapporter, söka LOK-stöd, hantera kösystemet med alla som vill börja träna med er – det kan jag göra med förbundna ögon. Med min tekniska bakgrund är jag också snabb på att flytta information från ett system till ett annat: från Excel till ett annat system, mellan SportAdmin och IdrottOnline eller till och med från papper till digitalt.

PS: Cheerleadingförening? Jag är extra bra på all administration som uppstår kring licenser och övergångar i vår sport!

Pappersarbete och föreningskunskap

Jag har suttit i massor med styrelser för ideella föreningar. Dessutom är jag autist och extremt noga med att allt ska gå riktigt till – så jag har blivit mycket kunnig inom till exempel mötesstruktur, stadgar och alla de där dokumenten som ska tas fram inför årsmötet. Jag har också startat sisådär fyra-fem stycken föreningar och vet precis vilka steg som behövs göras för att komma igång. Låt mig göra arbetet åt er, eller ta in mig som coach för styrelsen eller kansliet så att ni kan öka kunnandet i föreningen.

Kommunikation och sociala medier

Jag skriver text som folk förstår, även de som inte är insatta i just er specifika idrott. Dessutom kan jag innehållsproduktion till webb och sociala medier – grafik, video och foto. Jag kan hjälpa er att kommunicera tydligt med både befintliga och potentiella medlemmar. Och, jag är jättebra på att svara på samma fråga hundra gånger utan att tröttna, så låter ni mig vara första linjens support på föreningens e-post kommer ni andra att kunna fokusera på annat.

Kontakta mig för offert

Skicka ett mail till hej@carinh.se och berätta om er förening och vad ni behöver hjälp med, så återkommer jag med offert!