Kreatörsadmin

Carin H Brander

Du vet de där tråkiga delarna med att skapa digitalt innehåll? Det som du bara måste ta dig igenom för att kunna publicera din skapelse? Jag tycker sånt är kul! Lägga på captions på video till exempel, eller klippa bort tystnad och ”eeeh”s från ljud och video. Beskära en miljard bilder, sudda bort det där eluttaget som stör, lägga på den där sista manuella touchen som alltid behövs när man automatiserat något…

Döpa om en hel mapp med filer eller ändra metadatan? Gå igenom en lång lista någon dragit ut från en databas och matcha mot något annat, typ innehåll på en hemsida eller ett gäng osorterade filer? I’m your gal! Det är precis såna här uppgifter en ska anlita en autist till. Eller åtminstone den här autisten, som inte ger sig förrän allt är perfekt och kaoset lagt sig. Du anlitar alltså en person vars spellistor på Spotify heter ”Svensk hiphop 2001”, ”Svensk hiphop 2002” och så vidare. Inte så kul på fest, men sjukt bra att ha när det vankas monotona arbetsuppgifter.

Jag har tillgång till hela Adobe Creative Suite och vana att arbeta i de flesta programmen.

Prisidé

Generellt är mitt ordinarie timpris för den här typen av arbete är 850 kr exkl moms.

Textning av video
350 kr/minut video + 425 kr i startavgift (exkl moms). Välj mellan att få texten inbränd på videon eller en srt-fil, eller båda.
Varför du ska texta dina videor? För att göra dem tillgängliga för fler såklart! Omfattas din organisation av webbdirektivet kan det till och med vara lag på det.

Skicka förfrågan

Skicka ett mail till hej@carinh.se eller klicka på knappen nedan om du vill att mailprogrammet ska öppnas automatiskt.

Detta behöver jag veta för att kunna ge en offert:
Vem du är
Vad du vill ha hjälp med
Eventuell tänkt deadline

Pssst… Jag kan andra saker också! Kolla in hela mitt frilansutbud.