Teckna förvaltningsavtal

En kunnig, sjysst och transparent webbutvecklare som pysslar om din hemsida – utan att du behöver teckna stora dyra långa avtal som du egentligen inte behöver? Precis så!

Jag vet precis hur det är: man måste ha en hemsida, men egentligen är ungefär allt annat roligare än att sitta och slita med teknik. Tiden som du egentligen skulle lägga på kärnverksamheten rinner iväg medan du försöker förstå varför det inte ser ut som du vill, och det enda andra alternativet verkar vara att anlita en dyr webbyrå som egentligen inte vill ha såna små kunder som du.

Lösningen på exakt det problemet hittar du här: teckna ett av mina förvaltningsavtal, speciellt framtagna för dig som behöver en trygg och kunnig “hemsidesperson” att skicka vidare krånglet till.

Vem är jag?

Carin H Brander

Jag heter Carin H Brander, och webbutveckling är det roligaste jag vet. Jag har hållit på med hemsidor sedan typ 1995 och i stort sett växt upp på internet. Jag fick ut från systemvetenskapliga programmet på Uppsala universitet 2010, och sedan dess har jag jobbat med webbutveckling på alla möjliga sätt. Jag har jobbat på små och på stora bolag, som konsult och som anställd, som utvecklare och som team lead.

Sedan 2020 driver jag mitt eget företag. Jag jobbar inte bara med webbutveckling, för tjusningen med att vara egen är ju att man får göra vad man vill! Jag startade eget för att jag vill jobba på mitt sätt, med de kunder jag trivs med, och det har jag inte ångrat en sekund.

Mina kunder

Jag arbetar främst med småföretagare, medlemsorganisationer och ideella föreningar. Det är också viktigt för mig att din verksamhet inte motarbetar den sociala, ekonomiska eller ekologiska hållbarheten.
Idrottsförening, second hand, lokalproducerat, nya hållbara innovationer? Jättegärna! Fast fashion, oljebolag, pyramidspel? Då är jag inte rätt person.

Förvaltningsavtalen

När du tecknar ett förvaltningsavtal hos mig bokar jag upp tid i min kalender för att löpande arbeta med din hemsida, och du betalar månadsvis via faktura. Du får en yta där du kan fylla på med saker du vill att jag ska titta på eller göra nästa gång jag kikar in hos dig. Där kan du skriva upp saker i takt med att du kommer på dem, och prioritera dem som du vill.

Jag pysslar sedan om din sida enligt en checklista där jag först gör superviktiga saker som att hålla plattformen uppgraderad, sedan sånt du skrivit upp på din lista, och till sist om det finns tid över gör jag en översyn av saker som innehåll och prestanda.

Mellan tillfällena hanterar jag små frågor via e-post en gång i veckan, och har oftast möjlighet att ta hand om tilläggsbeställningar utöver avtalet med viss framförhållning.

Allt som inte är under utveckling, är under avveckling

Vad behöver du göra?

Egentligen behöver du inte göra något annat än att fokusera på roligare saker och betala min faktura. Jag håller koll på tekniken och säger till dig om det är något du behöver göra eller ta ställning till. Men skulle du vilja att jag löser något speciellt problem så lägger du bara in det i din lista. Den betar jag av i tur och ordning, och jag kan lösa allt från att bygga helt nya funktioner till att ändra design, installera plugins eller redigera innehåll.

Plattformar och tekniker

Jag jobbar med alla plattformar och tekniker, i stort sett. Fördelen med att ha jobbat med webb så länge är att jag har hunnit lära mig en hel del plattformar. Dessutom har jag jobbat länge med att bygga webbapplikationer från grunden, så jag förstår på riktigt hur saker funkar under huven. Jag kan WordPress, Squarespace, Wix, Episerver, SportAdmin, MyClub med flera. Jag jobbar också med skräddarsydda lösningar och “hemmabyggen”.

Bindningstid

Absolut inte. En månads uppsägningstid har vi båda två, men i övrigt är du fri att säga upp avtalet när du vill.

Pratas vid lite innan du bestämmer dig?

Boka ett gratis introduktionsmöte via Microsoft Teams genom att klicka på knappen här nedanför!


Priser

Lilla avtalet
995 kr
/månad
  • 1 timme/månad
    exkl moms
Mellanavtalet
1795 kr
/månad
  • 1 timme/varannan vecka
    exkl moms
Stora avtalet
3225 kr
/månad
  • 1 timme/vecka
    exkl moms

Sweet, sign me up!

Fyll i formuläret eller maila till hej@carinh.se så återkommer jag med mer information!