Annonsmärkning

Jag vill dock att det ska vara väldigt tydligt för er som läser vilket innehåll jag får ekonomisk kompensation för och hur den kompensationen funkar. Därför märker jag ut inläggen och har satt ihop den här sidan för att du ska kunna läsa mer om vad de olika märkningarna innebär.

Annonslänkar

Ibland vill jag länka till en produkt bara för att jag vill det, utan att jag har något samarbete med tillverkaren eller har fått betalt för att skriva om den. Så då gör jag det.

Det finns dock tjänster som gör att jag kan länka till en produkt med en speciell typ av länk, och om du som läser klickar på den länken eller köper något via den så får jag en liten summa betalt. Om jag har möjlighet att göra en sådan länk istället för en vanlig så kan det hända att jag gör det. Då märker jag inlägget med märkningen nedan.

Reklamsamarbeten

När jag gör ett reklamsamarbete med ett företag innebär det att jag får betalt för att ta fram innehållet och publicera det på bloggen. Det är fortfarande innehåll som jag skapat, som jag står för och som jag tycker passar in här, det är bara det att jag lyckats få någon att betala för att jag ska skriva det.

När jag gör ett reklamsamarbete så ser märkningen ut såhär:

Reklamsamarbete med XXX ?

Vissa inlägg här på bloggen tjänar jag pengar på. Det är trevligt, tycker jag, för det innebär att jag kan lägga mer tid på att skriva innehåll här och mindre tid på att tjäna ihop pengar på annat sätt.