Okategoriserat

Den som väntar på något gott behöver inte dra åt helvete

Söndag igen, veckorna bara springer förbi och sommaren närmar sig med stormsteg. På tisdag fyller jag år, det är med skräckblandad förtjusning jag väntar på den dagen. Jag har fått ett styck hemsidesprojekt att pyssla med, roligt och läskigt på samma gång är det. Jag som vanligtvis inte har några som helst problem med självförtoendet får alltid en släng av jantesjuka när det gäller hemsidor. Känslan av ”nä.. inte kan väl jag… och få betalt? nä…” infinner sig som på beställning. Fast jag mycket väl vet att jag kan. Big ups till D som fixade det i alla fall!

Födelsedagsfesten i fredags blev grymt lyckad, ur mitt perspektiv i alla fall. Så mycket folk har det inte varit på min födelsedag på många år. Jag hoppas alla andra hade kul också, och att M och J också känner sig firade.

Idag väntar träning, och sen den allra sista delen av mitt engagemang i BSA. Det känns såklart vemodigt, men jag önskar dem all lycka och hoppas att föreningen lever kvar länge till. Jag vet hur jobbigt det är, men också hur givande det kan vara. Det finns en del eldsjälar i föreningen, och jag hoppas verkligen att de får den uppskattning de förtjänar.

Våren blir fylld av spännande saker, och jag ser verkligen fram emot tävlingar, kryssning, resa till Ryssland och ett besök i Göteborg för att hälsa på mina systrar.  Snart är det ett år sedan jag blev singel, och faktum är att fortfarande känns som något av det bästa som hänt mig. Man kan fråga sig varför jag behövde en så uppslitande händelse för att ta tag i mig själv. Jag hoppas och tror att X:et känner likadant, och jag är glad att han fortfarande finns i mitt liv, om än på ett annat sätt än förut.

Ett svar på “Den som väntar på något gott behöver inte dra åt helvete”

  1. Hej gumman, grattis i förskott! Hoppas du trivs bra i Uppsala och att du kickar ass i skolan!:) Saknar dej så mkt. Vi har alltid så roligt tillsammans. Men du ska veta att även om jag är kass på att ringa så finns du i mitt hjärta. Känns ju aldrig konstigt när vi ses fastän det kanske varit år och dagar sen vi sågs sist.Puss, love u girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *