Okategoriserat

Do I look like I sell drugs?

Idag har jag organiserat. Det kan vara det tråkigaste som finns, förutom att leta efter saker i det oorganiserade kaos som brukar råda i mitt hem. Anledningen till det plötsliga pedanteriet stavas f-l-y-t-t. Igen. Det verkar alltid som en bra idé. Själva flytten är sällan det. Det nya hemmet brukar vara det.
Som tur är har vi knappt hunnit flytta in här, så packningen hålls till ett minimum. Det är inte som när vi flyttade till Uppsala och det skulle rensas i åtta års skräp. Här ska saker mest ned i samma lådor de kom i från i oktober.

Vi har inga soffor eller bord längre, de har åkt till Falun. Istället har jag en säng och en kudde på golvet att sitta på. Datorn lockar på något sätt mindre när man får träsmak efter fem minuter.

Ikväll ska jag åka in och hälsa på D när hon har slutat, sen blir det sovning och mer packning innan träningen imorgon. Jag har svårt för kartonger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *