Okategoriserat

Du vet på stenåldern när man uppfann elden? Det var inte din släkt.

Igår kväll var jag, D och M på Comedy Corner på Harrys. Magnus Betnér var den som drog oss dit, och tack vare det fick vi även uppleva en sjukt rolig människa vid namn Råland Ulvselius. På det hela taget en jätterolig kväll, och jag går gärna dit i framtiden också, synd bara att det blir lite dyrt om man ska gå varje onsdag. Men jag har tokbokat de kvällar André Wickström och Björn Gustavsson kommer, då ska jag bara dit.
Idag har jag bevittnat den rafflande fotbollsmatchen mellan Stockholms Nation och Uppsalaekonomerna. Biffen och Bananen gjorde (såklart) en strålande instats, jag var trött och sliten och åt Ahgrens bilar på läktaren.

På väg hem från Fyrishov hade jag den något tveksamma glädjen att stifta bekantskap med en ny buss, som tog mig på sightseeing i hela södra Uppsala innan den angjorde en hållplats där jag kunde byta till en mer normal buss. Aldrig mer nummer 17!

Ikväll är det dags för träning, och jag är taggad till tusen. Mest för att jag fryser, men onödighetsfaktorn på att ta en varm dusch innan träningen är stor.

Imorgon blir det födelsedagsfest, lite i förskott i och för sig. Jag och Magnum fyller år i början på nästa vecka, men vem orkar vänta på festen så länge? Det ska bli grymt skojigt, och jag hoppas att folk passar på att komma. Som Povel Ramel skulle sagt, nykterheten kommer inte vara skrämmande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *