Okategoriserat

För det var alla glada gossarna som slogs och tog ett glas

Underbar dag idag, än så länge i alla fall. Skolan orkade jag inte gå till, var alldeles för trött. Istället gick jag och D och handlade och lagade riktig mat (kors i taket!). Nu har jag bestämt mig för att få lite ordning på mig själv igen, och börja leva efter min alldeles privata att-göra-lista igen. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det, men det är alldeles för lätt att vara lat.
Ikväll ska jag träffa A, och vi ska gå ut och vara tjejiga (fler kors i taket!). Imorgon ska jag på spännande husfest på Rackarberget, hoppas jag överlever och inte blir utslängd genom nåt fönster.

Jag är lite orolig för min mor, jag tror att hon har lite väl mycket att göra igen. Vi är ju sådana, jag och hon, att vi inte klarar oss utan femtiotusen bollar i luften. Men ta det lugnt mamma, du behöver inte sköta hela världen själv! Andra människor kan också göra saker, och man måste låta dem göra det ibland. Annars går man under, och jag vill ha min mamma glad och snäll, inte sönderstressad.

Och Bananen, tänk inte så mycket! Livet är fullt av förändringar, och man måste som sagt gilla läget ibland. Vår självhjälpsbok kommer slå försäljningsrekord, jag känner teorierna börja ta form.

Nu ska jag studsa in i duschen och göra mig fin, för jag vet att jag mår 100 gånger bättre då. Sen blir det städning och en rask promenad i det vackra vädret (oj vad jag låter som min kära mor!). Har jag tid ska jag begrava mig i algo-böckerna innan det är dags att ta helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *