Okategoriserat

Förresten, kan jag få min lägenhetsnyckel tillbaka?

Uppbrottet med X:et gjorde nog mer skada än jag tror. Eller så har jag alltid varit på det här viset. Eller så uppför sig folk omkring mig verkligen udda (men nånting säger mig att det inte är det som är problemet). I vilket fall som helst vill jag inte ha såna issues längre. Jag vill att det ska vara OK att folk inte alltid gör som de sagt att de ska göra. Jag vill slippa måla upp skräckscenarier, och istället se saker för vad de är.
Nog om det inre, oh så ointressanta, känslolivet. Igår började bra, men slutade mindre roligt. Meningen var att jag för en gångs skull skulle gå ut efter träningen, men efter nån timme i kön gav kroppen upp, och jag mådde riktigt dåligt. Synd var det, för jag hade gärna gått ut. Jag hade gärna gått tillbaka efter att Bananen följt med mig och ätit också, men det gick inte för sig. Misstänker att det är jag som är paranoid dock, men lite besviken var jag.

Det var i vilket fall som helst roligt att träffa resten av folket, även om det blev en ytterst kort stund. Hoppas på att någon vill gå ut med mig ikväll istället. Vill förresten bara notera det unika i att jag är vaken klockan 9.34!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *